Команда демократа Берні Сандерса випустила мерч із ним. Товар розкупили за лічені хвилини

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Команда сенатора штату Вермонт, демократа Берні Сандерса зробила мерч із ним — він став головним персонажем мемів церемонії інавгурації Джо Байдена через те, що прийшов у парці та рукавицях, хоча на вулиці було 5 градусів тепла.

На його сайті можна було придбати толстовку з цим мемом за $45, але її розкупили за лічені хвилини.

Bernie Sanders

Образ Сандерса породив величезну хвилю мемів. Сам політик вже відреагував на них: «Я просто сидів, намагаючись зігрітися, і намагався стежити за тим, що відбувається».

Зазначимо, що рукавички для нього зробила вчителька зі штату Вермонт. Вони не звичайні, а зі вторинної сировини: верхня частина — це клаптики від светрів, а внутрішня — фліс з перероблених пластикових пляшок. Одразу після інавгурації та жартів на тему стилю сенатора у майстрині розкупили всі такі рукавиці.

Інавгурація Байдена не перша подія, під час якої звернули увагу на рукавички Сандерса. Торік сенатор носив їх під час Жіночого маршу в Нью-Гемпширі — тоді їх назвали «оверсайз-рукавички», а потім присвятили їм акаунт у Twitter.

  • Берні Сандерс конкурував із Джо Байденом у Демократичній партії за висування кандидатом у президенти, але навесні 2020 року вибув з гонки. Улітку він закликав партію підтримати Байдена, який врешті став єдиним кандидатом від демократів.
  • Сандерс належить до лівого крила Демократичної партії США і користується широкою популярністю в американської молоді, попри свій поважний вік — 79 років.