У США під час дебатів на віцепрезидента Пенса сіла муха — вона стала героїнею мемів. Жартував навіть Байден

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У США під час дебатів між кандидатами у віцепрезиденти на одного з них — Майка Пенса — сіла муха, що привернуло увагу глядачів та стало приводом для жартів.

Деякі з користувачів заявили, що вони не можуть зосередитися на тому, що говорять учасники дебатів. Інші жартували, що муху тепер варто перевірити на коронавірус.

Користувачі у Twitter почали публікувати свої варіації мемів під тегом #flygate.

«Я просто не можу більше стояти обабіч та слухати його брехню», — підписали зображення мухи.

Після цього кандидат у президенти від Демократичної партії Джо Байден у Twitter оприлюднив фото з мухобійкою і підписом «Pitch in $5 to help this campaign fly» що можна перекласти з англійської як «внесіть $5, щоб допомогти цій кампанії «злетіти».

Зазначимо, що під час дебатів опоненти Майк Пенс та Камала Гарріс обговорювали ситуацію з пандемією коронавірусу в країні. Гарріс весь час звинувачувала адміністрацію Трампа в неефективній боротьбі. Водночас Пенс пообіцяв американцям вже до кінця року мати змогу скористатися вакциною від коронавірусу. Він запевнив, що адміністрація Трампа завжди говорила лише правду про пандемію.

За результатами опитування CNN, 59% американців вважають, що дебати виграла Гарріс, тоді як 38% за Пенса. Більшість із тих, хто голосував за Пенса, були чоловіками.