Після дебатів кампанія Байдена розпродала мухобійки. Майже 35 тисяч штук купили за кілька годин

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Після того, як на віцепрезидента від Республіканської партії Майкла Пенса під час дебатів сіла муха, штаб демократа Джо Байдена почав продавати мухобійки.

Про це повідомляє CNN.

Муха на Пенсі спричинила вибух мемів у соцмережах. Від них не втримався й Байден — після завершення дебатів опублікував у Twitter фото з мухобійкою та підписом Pitch in $5 to help this campaign fly, що можна перекласти з англійської як «внесіть $5, щоб допомогти цій кампанії «злетіти».

Дві години по тому сайт передвиборчої кампанії Байдена почав продавати мухобійки «Правда над мухами» за $10. За кілька годин їх продали майже 35 тисяч, а всі зароблені кошти пішли до Фонду перемоги Байдена.

Продавці сайту Etsy, де реалізують вироби ручної роботи, також не відстають від трендів: почали продавати товари з написом «Муха голосує» та «Правду замість мух» поруч із логотипом Байдена.

Зазначимо, що під час дебатів опоненти Майкл Пенс та Камала Гарріс обговорювали ситуацію з пандемією коронавірусу в країні. Гарріс весь час звинувачувала адміністрацію Трампа в неефективній боротьбі. Водночас Пенс пообіцяв американцям уже до кінця року мати змогу скористатися вакциною від коронавірусу. Він запевнив, що адміністрація Трампа завжди говорила лише правду про пандемію.

  • За результатами опитування CNN, 59% американців вважають, що дебати виграла Гарріс, тоді як 38% за Пенса. Більшість із тих, хто голосував за Пенса, були чоловіками.