Демократ Сандерс хоче продавати одяг зі своїм зображенням із мемів, а гроші віддавати на соціальні проєкти

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Демократ Сандерс хоче продавати одяг зі своїм зображенням із мемів, а гроші віддавати на соціальні проєкти

TASOS KATOPODIS/POOL/AFP via Getty Images

Американський політик, демократ Берні Сандерс відреагував на величезну кількість мемів з ним після інавгурації Джо Байдена. Він зазначив, що хоче продавати одяг із цим зображенням.

Про це він розповів у коментарі CNN.

79-річний політик зазначив, що він радий такій раптовій популярності та тому, що його вбрання на інавгурації фактично зможе допомогти американцям.

«Ми не тільки розважаємося, але й працюємо тут, у [штаті] Вермонті. Ми будемо продавати в усій країні кофти і футболки, а всі гроші, які будуть зібрані, — я очікую кілька мільйонів доларів — підуть на такі програми, як «Їжа на колесах », що годують малозабезпечених людей похилого віку», — пояснив Сандерс.

  • Берні Сандерс конкурував із Джо Байденом у Демократичній партії за висування кандидатом у президенти, але навесні 2020 року вибув з гонки. Улітку він закликав партію підтримати Байдена, який врешті став єдиним кандидатом від демократів.
  • Сандерс належить до лівого крила Демократичної партії США і користується широкою популярністю серед американської молоді, попри свій поважний вік — 79 років.