Каньє Вест вирішив звільнити музикантів від гніту корпорацій. Для цього він кілька годин поспіль пише в Twitter дивні речі

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Репер Каньє Вест, який нещодавно намагався зареєструвати свою кандидатуру на виборах президента США, поскаржився на музичну індустрію, яку назвав «сучасним рабством», і закликав звільнити його від угод щодо запису та видання музики. Він опублікував десятки сторінок контракту з Universal, а також помочився на премію «Греммі», яку поклав до унітазу.

Про це можна дізнатися з дописів артиста в Twitter.

Репер викладав десятки сканів сторінок контракту з коментарем, що йому «потрібен кожен юрист у світі».

«Цей момент змінить музичну індустрію до кращого… Я почуваюся настільки лагідним та благословенним через те, що Господь помістив мене у позицію, достатньо сильну, щоб зробити це… Моліться всі… Це працює», — написав він.

У своїх численних повідомленнях Вест встиг порозмірковувати щодо конспірологічних теорій про долю Майкла Джексона та інших артистів, яких «прибрали білі медіа», але потім видалив це.

Репер також розкритикував політику найбільших видавців і стримінгових сервісів, заявив, що Ісус Христос покарає всіх, хто укладає нечесні контракти, та пообіцяв, що особисто допоможе кожному музиканту змінити умови договорів з видавцями.

«Я прощаю всіх із музичної індустрії, яка займається сучасним рабством. Помста — лише лордам», — пригрозив Вест керівництву найбільших видавців музики.