Каньє Вест продовжує писати незрозумілі твіти, а потім їх видаляти. Цього разу він повідомив, що хоче розлучитися з Кардаш’ян

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Репер Каньє Вест, який намагається балотуватися у президенти США, випустив чергову серію незрозумілих твітів, які дуже швидко видалив. Цього разу він заявив, що хоче розлучитися із дружиною Кім Кардаш’ян.

Про це пише Sky News.

В одному із таких твітів він зазначив, що хоче розлучитися з Кім після її зустрічі з виконавцем Міком Міллом. Також Вест назвав свою тещу Кріс Дженнер «Кріс Чен Ин» в аналогії із північнокорейським диктатором, і звинуватив дружину з тещою в расизмі.

  • Напередодні Вест зробив низку дивних дописів про своїх рідних та колег у Twitter, що розцінили як загострення психічної хвороби. Зокрема він скаржився, що його хочуть запроторити до психіатричної лікарні, а також писав, що він — другий Нельсон Мандела.
  • Вест заявляв, що йде на вибори як незалежний кандидат. Пізніше репер виступив із низкою шокуючих заяв в інтервʼю Forbes, через які мільярдер-винахідник Ілон Маск відмовився підтримувати його кампанію. Зокрема, Каньє Вест виступив проти абортів і вакцинації та заявив про підтримку фундаменталістських ініціатив.
  • 16 липня Вест останньої миті подав заявку на участь у передвиборчих перегонах в одному штаті.
  • Сімʼя музиканта заявляла, що його участь у виборах — наслідок чергового загострення психічного розладу.
  • Чергові вибори президента США відбудуться 3 листопада. Основними кандидатами вважаються чинний глава держави Дональд Трамп та колишній віцепрезидент Джо Байден.