Каньє Вест вибув з виборчих перегонів. Родина репера вважає, що його кампанія — це наслідок загострення психічного розладу

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Каньє Вест вибув з виборчих перегонів. Родина репера вважає, що його кампанія — це наслідок загострення психічного розладу

Taylor Hill / FilmMagic

Американський репер Каньє Вест вибув з виборчих перегонів менш ніж через два тижні після своєї заяви про бажання балотуватися у президенти. Родина музиканта-мільярдера вважає, що все це — наслідки чергового загострення психічного розладу, і сподівається, що цього разу все закінчиться добре.

Про це повідомляє Intelligencer.

Родина Веста вважає його президентську кампанію епізодом загострення біполярного розладу, проте сподівається, що все стихне і його стан стабілізується, як це бувало й раніше.

За даними фахівця з підготовки до виборів Стіва Кремера, якого команда Веста винайняла для того, щоб зареєструвати кандидата у двох штатах, спочатку репер отримав шалену підтримку. На кампанію працювали як оплачувані спеціалісти, так і волонтери.

Кампанія здавалася серйозною та далекосяжною, проте команда Веста не дала виданню коментарів щодо своїх подальших дій. Як пізніше заявив Кремер, музикант вийшов з перегонів.

«Я не можу сказати про Каньє нічого хорошого чи поганого. Кожен має своє особисте рішення про те, чому він приймає рішення. Балотування в президенти — це одна з найскладніших задач для того, щоб насправді про це думати», — сказав Кремер.

Персонал, винайнятий командою Веста, розчарований його виходом з перегонів, і не лише тому, що втратив роботу. В основному люди дійсно вірили в те, що заявляв репер у своїх президентських промовах. Так чи інакше, кінцеві терміни для подання кандидатури вже завершились.

Видання зазначає, що аналіз кроків музиканта у його передвиборчих намірах говорить про те, що кампанію вели несерйозно, тож не дивно, що їй не вистачило зусиль для завершення задач з реєстрації для участі на виборах.

Вест порівнював себе то з Богом, то з ексцентричним мільярдером Віллі Вонкою з книги «Чарлі і шоколадна фабрика», а обіцяв народу як Царство небесне, так і правління в стилі вигаданої африканської держави Ваканди з коміксів Marvel.

«Вест точно спробує балотуватися в майбутньому. Дональд Трамп неодноразово натякав на свої президентські плани перед тим, як безславно з’їхав на золотому ескалаторі в 2015 році. Амбіції Веста стати кандидатом в президенти мали б бути більш серйозними, ніж його амбіції стати Віллі Вонкою», — підсумовує Intelligencer.