Каньє Вест написав у Twitter, що його хочуть запроторити до психлікарні та порівняв себе з Нельсоном Манделою. Пізніше він все видалив

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Каньє Вест написав у Twitter, що його хочуть запроторити до психлікарні та порівняв себе з Нельсоном Манделою. Пізніше він все видалив

Учора вночі американський репер Каньє Вест, який намагався висунути свою кандидатуру на виборах президента США, зробив низку дивних дописів про своїх рідних та колег у Twitter, що розцінили як загострення психічної хвороби. Зокрема він скаржився, що його хочуть запроторити до психіатричної лікарні, а також писав, що він — другий Нельсон Мандела.

Про це повідомляє Complex.

Репер почав писати у Twitter через день після мітингу на свою підтримку в Південній Кароліні, де він провалив вчасно зібрати підписи.

Вест пізніше видалив дивні дописи, але їх встигли заскринити. Зокрема він писав, що його дружина Кім Кардаш’ян і теща Кайлі Дженнер намагалась примусити його до лікування.

«Кім намагалася привезти лікаря і замкнути мене з лікарем… Кім спробувала полетіти до Вайомінгу з доктором, щоб замкнути мене як у фільмі Пастка, тому що я кричав про збереження життя своєї дочки вчора», — писав репер.

Потім він написав, що якщо його замкнуть, він буде як перший темношкірий президент Південно-Африканської Республіки Нельсон Мандела.

Вчора родина музиканта і новоявленого політика висловлювала побоювання щодо стану його психічного здоров’я.

За даними видання, Кардаш’ян намагалась допомогти Весту заспокоїтись і припинити публічні прояви нервових зривів. Рідні репера говорять, що він хворий на біполярний розлад і відмовляється вживати ліки, які буцімто роблять його менш креативним.

  • Вест заявляв, що йде на вибори як незалежний кандидат. Пізніше репер виступив із низкою шокуючих заяв в інтервʼю Forbes, через які мільярдер-винахідник Ілон Маск відмовився підтримувати його кампанію. Зокрема, Каньє Вест виступив проти абортів і вакцинації та заявив про підтримку фундаменталістських ініціатив.
  • 16 липня Вест останньої миті подав заявку на участь у передвиборчих перегонах.
  • Сімʼя музиканта заявляла, що його участь у виборах — наслідок чергового загострення психічного розладу.
  • Чергові вибори президента США відбудуться 3 листопада. Основними кандидатами вважаються чинний глава держави Дональд Трамп та колишній віцепрезидент Джо Байден.