У Британії встановлять антисекс туалети. Порушників лякатимуть холодною водою та звуком сирени

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

У приморському місті Портковл (Уельс) планують встановити громадські туалети із заходами щодо запобігання сексуальним контактам усередині. Вони будуть оснащені датчиками руху. Порушників чекає звук сирени та холодний душ, а двері туалету автоматично відчиняться, пише CNN.

За даними WalesOnline, такі туалети обійдуться мерії Портковла в £170 тис. (близько $200 тис.) Скільки будуть платити користувачі за доступ всередину, поки невідомо.

Датчики руху всередині туалетів зможуть реагувати на «насильницьку» активність, а датчики ваги будуть встановлені для виявлення входу більш ніж однієї людини і запускатимуть запобіжні заходи.

Туалети також були спроєктовані так, щоб бездомні не могли в них ночувати: якщо користувач занадто довго залишатиметься в туалеті, буде звучати попередження, а світло та опалення вимикнуться.

Туалети вже зазнали критики в соціальних мережах, деякі називають таку конструкцію безжальною та принизливою.

  • «Після гомика піти в туалет, то ти вмираєш!»: учні Львівської середньої спеціалізованої загальноосвітньої школи №93 зняли відео, на якому вчителька християнської етики Мирослава Стецюк розповідає їм гомофобні історії.
  • У маєтку мільярдера Джеффрі Епштейна, якого звинувачували в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатками, знайшли портрет експрезидента США Білла Клінтона, на якому він у синій сукні та на червоних підборах.
  • Телевізійні реклами американської компанії Mondelez та німецького виробника автомобілів Volkswagen заборонили через нові правила проти використання гендерних стереотипів у Великій Британії.