Daily Mail: У маєтку Епштейна знайшли картину, на якій зображений Білл Клінтон у синій сукні та на червоних підборах

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У маєтку мільярдера Джеффрі Епштейна, якого звинувачували в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатками, знайшли портрет експрезидента США Білла Клінтона, на якому він у синій сукні та на червоних підборах. Про це пише Daily Mail.

На картині Клінтон позує в Овальному кабінеті. На ньому червоні туфлі на підборах і сукня, схожа на вбрання Моніки Левінські або Гілларі Клінтон, в якому вона була на церемонії вручення нагороди Кеннеді-центру. Колишній президент посміхається, сидячи у кріслі, і показує пальцем на глядача. Авторство належить художниці Періно Райан-Клейд. Невідомо, чи був це оригінал або копія.

Saatchi Art

«Це був точно Білл Клінтон. Це було шокуюче. Це точно було його зображення. Це була дуже провокаційна, сексуальна картина. На ньому були підбори, синя сукня, а його руки були в дивній позі», — заявила газеті жінка, яка побувала в особняку.

Вона помітила портрет, коли проходила повз відчинені двері разом з бізнес-партнером.

  • Джеффрі Епштейна затримали 7 липня. Його звинуватили в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Особлива увага до справи Епштейна прикута ще й тому, що мільярдер добре знав чинного президента США Дональда Трампа, колишнього американського президента Білла Клінтона, а також принца Ендрю, герцога Йоркського.
  • На початку липня стало відомо, що ФБР виявило тисячі імен відомих людей, політиків, кінозірок і бізнесменів у записнику заарештованого американського мільярдера Джеффрі Епштейна.
  • 10 серпня Джеффрі Епштейн наклав на себе руки у вʼязниці. Його тіло знайшли в камері, де він відбував покарання. Генеральний прокурор США Вільям Бар заявив, що буде проведено спеціальне розслідування того, що відбувалося з мільярдером Джеффрі Епштейном у його камері в день самогубства.