У Японії в кафе при готелі AWA Nishizu співробітники вирішили зброджувати сік бактеріями зі своїх рук. Таку «технологію» вони продемонстрували в ефірі японського телешоу Beat Takeshiʼs TV Tackle, пише NDTV.
У великий контейнер працівники кафе наливали сироп із мандаринів, а потім занурювали туди руку й перемішували все, «додаючи в напій бактерії зі своїх рук для ферментації рідини». Потім ним пригощали своїх відвідувачів.
Відео зібрало багато критики з боку глядачів — вони обурилися подібним підходом до приготування напоїв. І наголосили, що це порушення правил харчової безпеки, що може призвести до серйозних отруєнь.
Після скандалу кафе прибрало з меню сік і вибачилося: «Ми глибоко шкодуємо, що через брак знань про процес ферментації виникла така ситуація».