У США після скандалу звільнилася вся шкільна рада, яка лаяла батьків за бажання повернути дітей за парти. Їхню розмову записали

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
У США після скандалу звільнилася вся шкільна рада, яка лаяла батьків за бажання повернути дітей за парти. Їхню розмову записали

Pixabay

В американській Каліфорнії пішла у відставку шкільна рада міста після того, як в мережі опублікували її зневажливі коментарі про батьків. Члени ради скаржилися на мешканців через їхнє бажання відновити роботу шкіл, не знаючи, що розмову записують.

Про це повідомляє CNN.

В місті Оуклі вирішили перенести навчання в онлайн через пандемію коронавірусу ще в березні 2020 року, однак мешканці, перевантажені необхідністю поєднувати роботу з піклуванням про дітей у денний час, вимагали відновити заняття у школах.

Члени піклувальної ради початкової освіти міста перед початком онлайн-зустрічі, на якій мали розглянути це питання, були впевнені, що їх ніхто не чує, і почали коментувати вимоги. У цей час місцеві мешканці почали підключатися до онлайн-зустрічі.

Запис розмов членів ради, що опікується п’ятьма тисячами учнів, виклали на YouTube. На записі чутно, як посадовці грубо лаються на батьків, які «забули, що тут живі люди», і хочуть «повернути няньок». Один з членів ради також зазначив, що батьки просто хочуть здихатися дітей, щоб спокійно курити марихуану.

Коментарі на адресу мешканців обурили громаду міста — жителі зажадали відставки піклувальної ради початкової освіти. Люди гнівно відреагували на зневажливе ставлення, зазначаючи, що їм зовсім не потрібні няньки.

Невдовзі весь склад ради звільнився, «глибоко шкодуючи через свої коментарі».

«Як піклувальники ми розуміємо свою відповідальність за моделювання поведінки, якої ми очікуємо від студентів і персоналу», — йдеться в заяві про відставку ради.