На аукціоні за понад $20 тисяч продали вʼязану ляльку Берні Сандерса

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
На аукціоні за понад $20 тисяч продали вʼязану ляльку Берні Сандерса

Twitter / Ashley K

На онлайн-майданчику для аукціонів eBay продали вʼязану ляльку демократа Берні Сандерса — він став головним персонажем мемів про церемонію інавгурації Джо Байдена через те, що прийшов у парці та рукавицях, хоча на вулиці було 5 градусів тепла. За неї віддали $20 300.

Про це повідомляє The Insider.

Ляльку з акрилу і бавовняної пряжі гачком сплела жінка з Техасу Тобі Кінг. Висота виробу — 4 см.

Фото Кінг одразу опублікувала в Instagram — пост набрав вже понад 53 тисячі лайків.

Користувачі соцмереж були в захваті від ляльки, і Тобі стала продавати схему виробу на eBay по $5. Товар купили понад 30 тисяч людей. На аукціон ляльку вона виставила в суботу, 23 січня. Стартова ціна становила 99 центів, торги закрилися зі ставкою $20 300.

Після вірального візиту Сандерса на інавгурацію Байдена його команда виготовила толстовки з його зображенням, їх розкупили за лічені хвилини. Інавгурація Байдена не перша подія, під час якої звернули увагу на рукавички Сандерса. Торік сенатор носив їх під час Жіночого маршу в Нью-Гемпширі — тоді їх назвали «оверсайз-рукавичками», а потім присвятили їм акаунт у Twitter.

  • Берні Сандерс конкурував із Джо Байденом у Демократичній партії за висування кандидатом у президенти, але навесні 2020 року вибув з гонки. Улітку він закликав партію підтримати Байдена, який врешті став єдиним кандидатом від демократів.
  • Сандерс належить до лівого крила Демократичної партії США і користується широкою популярністю серед американської молоді, попри свій поважний вік — 79 років.