Коміки зайняли імʼя сайту для кампанії Трампа 2024 року. Пропонують його віддати в обмін на один допис у Twitter

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Американські коміки засквотували доменне ім’я, найбільш зручне для сайту ймовірної кампанії Дональда Трампа на виборах президента 2024 року. Вони пообіцяли віддати контроль над сайтом, але за однієї умови.

Про це повідомляє The Guardian.

Коміки Джейсон Селвіг та Даврам Штіфлер, відомі як дует The Good Liars, зареєстрували сайт DonaldJTrump2024.com — таке доменне ім’я обрали, щоб ускладнити ймовірну кампанію Дональда Трампа через чотири роки.

Новий сайт повторює дизайн того, який використовували під час кампанії цього року — за винятком заголовків, які дещо відрізняються.

Якщо оригінальний сайт пропонує зробити пожертву на юристів для оскарження виборів, то пародійний говорить, що пожертва не матиме з цим нічого спільного. Інші заголовки говорять про поразку Трампа.

donaldjtrump2024.com

Попри те, що перегляд голосів у низці штатів не вплинув на перемогу Байдена, Трамп продовжує стверджувати, що вибори сфальсифікували. Навіть після формальної згоди розпочати передачу влади президент продовжує дописувати у Twitter про вкрадену перемогу.

Пожертви на судові позови щодо фальсифікації голосування роблять подальшу кар’єру досі чинного президента потенційно успішною — очікують, що невдовзі він оголосить свою кандидатуру на виборах 2024 року.

Селвіг і Штіфлер запропонували віддати свій сайт президенту, якщо він напише у Twitter таке: «Мене звати Дональд Трамп, і я розгромно програв вибори 2020 року. Я невдаха. Сумно!»

До сих пір Трамп не робив дописів із таким змістом.