Одного з найвідоміших журналістів США звільнили за мастурбацію на онлайн-нараді

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

Відомого американського журналіста Джеффрі Тубіна звільнили з роботи за мастурбацію під час онлайн-наради працівників видання The New Yorker і радіо WNYC.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Twitter.

«Я був звільнений з The New Yorker після 27 років роботи штатним журналістом. Я завжди любитиму цей журнал, сумуватиму за колегами і продовжу читати їхні матеріали», — написав Тубін.

Інформацію про звільнення журналіста підтвердили також у компанії Condé Nast, яка є власником The New Yorker.

«Наше розслідування щодо Джеффрі Тубіна завершено. Він більше не повʼязаний із нашою компанією. Я хочу запевнити всіх, що ми серйозно ставимося до питань роботи. Ми прагнемо сприяти створенню середовища, де кожен відчуває повагу та дотримується наших стандартів поведінки», — написав керівник відділу кадрів Стен Дункан співробітникам в електронному листі, який цитує CNN.

Джеффрі Тубін є адвокатом і автором кількох книг, серед яких робота про справу американського футболіста О. Джея Сімпсона, звинуваченого в убивстві дружини та її коханця. Книга про Сімпсона лягла в основу серіалу «Народ проти О. Джея Сімпсона: Американська історія злочинів». Також Тубін працював юридичним аналітиком CNN і The New Yorker.

  • Інцидент стався під час групового дзвінка в чаті Zoom. Журналісти та ведучі радіо моделювали вибори. Незабаром вони відійшли на перерву, а після повернення помітили, що Тубін мастурбує. Журналіст опустив камеру під час процесу й думав, що вона не ввімкнена.
  • Сам Тубін визнав, що припустився помилки. «Я прошу вибачення у дружини, сімʼї, друзів і колег. Я думав, що мене не видно у Zoom. Я думав, що вимкнув відео», — сказав він.