Відомого журналіста CNN і New Yorker відсторонили за мастурбацію під час онлайн-наради

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Відомого американського журналіста Джеффрі Тубіна напередодні президентських виборів у США усунули від роботи за мастурбацію під час онлайн-наради працівників видання The New Yorker і радіо WNYC.

Про це пишуть CNN і Vice.

Інцидент стався під час групового дзвінка в чаті Zoom. Журналісти та ведучі радіо моделювали вибори. Незабаром вони відійшли на перерву, а після повернення помітили, що Тубін мастурбує. Журналіст опустив камеру під час процесу й думав, що вона не ввімкнена. Після він відключився й відразу ж повернувся у відеочат з обличчям, немовби нічого й не сталося.

Мінімум два учасники відеодзвінка підтвердили, що особисто бачили геніталії Тубіна. Після цього головний редактор The New Yorker Девід Ремнік відсторонив Тубіна на час внутрішнього розслідування. Відповідне повідомлення було розіслано на пошту кожному журналістові видання.

Сам Тубін визнав, що зробив помилку. «Я прошу вибачення у дружини, сімʼї, друзів і колег. Я думав, що мене не видно в Zoom. Я думав, що вимкнув відео», — сказав він.

У CNN заявили, що Тубін попросив «вільного часу», щоб вирішити особисті проблеми.

  • Джеффрі Тубін є юридичним аналітиком CNN і The New Yorker, адвокатом та автором кількох книг, серед який робота про справу американського футболіста О. Джея Сімпсона, якого звинувачували у вбивстві дружини та її коханця. Книга про Сімпсона лягла в основу серіалу «Народ проти О. Джея Сімпсона: Американська історія злочинів».