Депутат «Слуги народу» Дубінський назвав свою партію «х*йлованами» через результати місцевих виборів

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Депутат «Слуги народу» Дубінський назвав свою партію «х*йлованами» через результати місцевих виборів

Олександр Кузьмін / «Бабель»

Слабкі результати «Слуги народу» на місцевих виборах спричинені розчаруванням виборців у президенті та його партії, у відсутності гідних кандидатів і неспроможності влади застосувати адмінресурс. Таку оцінку власній політичній силі дав депутат Олександр Дубінський.

Про це він розповів у своєму відеоблозі.

За даними екзит-полів, «Слуга народу» не змогла повторити успіх парламентських виборів і зайняти перші місця в місцевих радах. За даними екзит-полів, партія взяла у столиці трохи понад 10%.

«11% у Києві — для мене це, п*здець, провал. І я вважаю, що це наслідок неякісної виборчої кампанії», — зазначив Дубінський.

За словами одіозного депутата, помилкою партії була відсутність сильного кандидата в мери та чіткої передвиборчої кампанії. Також Дубінський звинуватив партію влади у поганому результаті, попри наявність своїх прокурорів та інших чиновників і монобільшісті в парламенті.

«Ну це прой*бані, я вважаю, місцеві вибори. Хто б нам не розповідав про те, що нам це не цікаво, ми не хочемо цим займатися, нам це не потрібно — це все х*йня», — сказав він, додаючи, що головна причина невдачі полягає в ігноруванні виборів електоратом партії, який розчарувався у президенті.

Дубінський пояснив провал передвиборчої кампанії також тим, що партія не розбудовувала партійні осередки на місцях і не запропонувала кандидатів з хорошою репутацією, тож громадяни голосували за тих, кого знають.

«Якщо це або продано, або взяті незрозуміло хто, або в черговий раз на якихось х*йлованів була зроблена ставка, ну, результат очевидний… Що стосується Києва, Харкова й Одеси — це міста, які не можна було прой*бувати за жодних обставин, але ми їх все одно про*бали. Як у таких умовах далі працювати, мені не зрозуміло», — підкреслив депутат.