«Мерзенник», «покидьок» та «тупа тварина»: Притула та Дубінський посварилися в ефірі ток-шоу

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
«Мерзенник», «покидьок» та «тупа тварина»: Притула та Дубінський посварилися в ефірі ток-шоу

«Бабель»

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський та кандидат у мери Києва Сергій Притула посварилися у прямому ефірі на телеканалі «1+1».

Суперечка двох політиків відбулась у програмі «Право на владу».

Сам Дубінський був присутній у студії, тоді як Притула був на відеозв’язку. Нардеп вирішив запитати кандидата у мери Києва, скільки у столиці гілок метро, на що Притула зазначив, що не буде відповідати на запитання «мерзенника», «покидька» та «людини, яка створювала фейки про Революцію гідності».

«Я дозволю собі дуже коротку відповідь. Коли тупа тварина балотується в мери Києва — це прикро, бо кияни цього не заслужили. А ось коли така тупа тварина ще й дозволяє собі когось ображати — це двічі дивно. Тому що це смішно», — відповів Дубінський.

Після цього обидва політики почали розмовляти одночасно, перебиваючи один одного, доки Притула не закликав Дубінського «заткнутися».

«Тобі що Коломойський дозволив розмовляти сьогодні зі мною?» — заявив Притула, на що Дубінський попросив його не тикати, «хоч ви і тварина».

У суперечку втрутилася ведуча Наталя Мосейчук, яка нагадала, що образи лунають на загальнонаціональному телеканалі, та закликала припинити суперечку. Також нардепка від «Голосу» Олександра Устінова, яка теж перебувала в студії, зазначила, що «соромно перебувати поруч, коли говорять такі речі».