У Харкові водійка вилетіла на авто з мосту в річку і рятувалася на даху. Вона одразу стала героїнею мемів

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

У Харкові в районі Горбатого мосту у вівторок, 20 жовтня, автомобіль KIA Sorento зніс огорожу на набережній та злетів з дороги в річку.

Про це у соцмережах повідомили місцеві мешканці, оприлюднивши фото і відео інциденту.

За словами очевидців, за кермом була жінка, яка самостійно вибралася на дах машини, за декілька хвилин до неї прибули рятувальники. Вони подали до напівзатонулого авто пожежну драбину і допомогли жінці піднятися на набережну. Після цього машину витягли з води автокраном і забрали евакуатором.

Речник управління патрульної поліції в Харківській області Дмитро Гайдук, посилаючись на водійку, розповів, що ДТП сталася через кішку, пише NewsRoom.

«За словами учасниці ДТП, під час руху під колеса автомобіля кинулася кішка. Щоб не задавити тварину, дівчина різко повернула кермо. Машину понесло в бік набережної. Там вона знесла огорожу і впала в річку. Поліцейські запропонували учасниці ДТП пройти тест на алкоголь. Результат показав, що вона була тверезою», — заявив він.

Наразі правоохоронці склали на водійку протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вулиць, дорожніх споруд»), незабаром справу розгляне суд.

Тим часом користувачі соцмереж активно відреагували на ДТП і опублікували десятки фотожаб.

Згодом харківські ЗМІ також повідомили, що водійка — начальник юридичного сектора Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області Ганна Січкар. Жінка отримала водійське посвідчення кілька місяців тому.