В Австралії чоловік випадково протаранив поліцейські авто на машині, в якій віз наркотики на $145 мільйонів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
В Австралії чоловік випадково протаранив поліцейські авто на машині, в якій віз наркотики на $145 мільйонів

New South Wales Police Force

В Австралії засудили наркокурʼєра, якого поліція затримала після того, як він протаранив автомобілі правоохоронців. Курʼєр віз наркотики на $145 мільйонів.

Про це повідомляє CNN.

Інцидент стався в липні минулого року в Сіднеї. Офіцери поліцейської дільниці почули шум зовні, а коли вийшли, то побачили дві свої розбиті машини. Перевіривши камери спостереження і поговоривши зі свідками, поліцейські ідентифікували авто, яке протаранило їхні машини, вистежили його і затримали.

Водій авто здався поліцейським підозрілим, тому вони обшукали його машину і виявили 273 кг синтетичних наркотиків, упакованих у картонні коробки.

«У цього 26-річного чоловіка з Берали, безумовно, був дуже і дуже поганий день. Врізатися в поліцейські машини з такою кількістю наркотиків на борту — нечувано», — сказав детектив Глін Бейкер на пресконференції незабаром після інциденту.

Окружний суд Південного Уельсу засудив наркокурʼєра до шести з половиною років тюремного увʼязнення. Він отримає право на умовно-дострокове звільнення в липні 2023 року.