Ryanair помилково доставив пасажирку з Лондону в Київ. Вона планувала летіти до хлопця в Іспанію

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Videvo

Пасажирка Ryanair, 30-річна Інка Філева помилково сіла не на той літак у лондонському аеропорту «Станстед» і замість Валенсії прилетіла до Києва. Болгарка переплутала гейт, а персонал компанії не звернув уваги на те, що її білет був геть на інший рейс.

Про свою подорож Філева розповіла британському таблоїду Daily Star.

Болгарка мешкає у Лондоні та працює барменкою, в Іспанію летіла до свого хлопця. «Оце так пригода! Збиралася до Валенсії, а опинилася в Києві. Хтось ще помилявся рейсом і опинявся за межами ЄС, не знаючи де?» — написала пасажирка 18 жовтня у Facebook після прильоту в «Бориспіль».

Тим часом хлопець Інки чекав її в аеропорту Валенсії, ні про що не здогадуючись. Філева каже, що спочатку в неї був великий стрес. Вона не розуміла, як просканували її квиток і впустили до Києва. Пригадує, що в аеропорту мала вийти до виходу номер 44, а опинилася біля 54-го, але персонал Ryanair не помітив помилки під час сканування квитка і пропустив її в літак.

Філева пригадує, що зрозуміла, що опинилася не у Валенсії, коли побачила, що написи та поліція виглядають по-іншому. «Я так злякалася, коли до мене підійшли поліцейські, жоден не розмовляв англійською, вони весь час питали про мій паспорт», — розповіла Філева, додавши, що їхала з європейським посвідченням особи, але мала й паспорт.

Пасажирка розповідає, що відсутність представництва Ryanair в аеропорту ще більше все ускладнило, але згодом з нею зв’язалися та організували її повернення до Лондону.