Юнак із мечем настрашив мешканців передмістя в Уельсі. По нього приїхала озброєна поліція

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

У передмісті столиці Уельсу мешканців перелякала загадкова людина з мечем і в обладунках, яка гуляла кола озера. Туди прибули правоохоронці у повній екіпіровці, з вогнепальною зброєю, але, як виявилось, дарма.

Про це повідомляє The Telegraph.

Поліцію викликав занепокоєний громадянин, який вирішив, що підозріла людина у середньовічному одязі може пустити в хід свій меч. Поліцейські з гвинтівками знайшли «лицаря» біля озера і наказали йому скласти зброю.

Але напруга миттєво спала, оскільки правоохоронці пересвідчилися, що меч іграшковий. Юнак розповів, що просто хотів звикнути до ваги свого нового костюму і потренуватися з новим мечем, тому й пішов у такому вигляді гуляти.

«Лицар» і поліцейські зробили кілька групових фото на пам’ять і розійшлися.

«Це було дуже сюрреалістично — він виглядав ніби персонаж із гри Assassinʼs Creed», — розповів очевидець Майк Джеймс.

У поліції серйозно відрапортували, що складу злочину в ситуації не виявлено, а юнакові з іграшковим мечем дали «цінні поради».

  • Невідома людина в костюмі чумного лікаря XVII століття налякала мешканців села у Норфолку, що на сході Великої Британії. Поліція, хоч і не вбачає у цьому правопорушення, все ж намагається встановити особу жартівника.
  • Американський священник Тім Пелк використовує водяний пістолет для того, щоб проводити служби, не порушуючи соціальну дистанцію. Він вже став зіркою мемів в інтернеті.