Кожен день карантину — нове татуювання. Британський художник на ізоляції «забиває» сам себе

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Лондонський татуювальник Кріс Вудхед на карантині почав робити сам собі по одному новому татуюванню щодня. Сьогодні в нього вже 50 нових татуювань.

Про це повідомляє CNN.

Вудхед не планує зупинятися і робитиме нове татуювання щодня, поки не зможе повернутися до роботи у свою студію, скільки б не тривав карантин.

«Ідея робити татуювання самому собі щодня прийшла досить природно. Я вирішив, що це буде добре для впорядкування дня, поки я не можу робити татуювання у студії», — сказав Вудхед.

На тілі цього 33-річного чоловіка вже понад тисячу татуювань — 100 з них він зробив сам собі, перш ніж братися за клієнтів. Отже, ще 50 татуювань на карантині не стали чимось дивним.

«Татуювання для мене чи якогось іншого майстра не просто хобі — це значна частина мене. Людське тіло — це дивовижне полотно для випробувань, і простір нескінченний», — сказав Вудхед, на тілі якого залишилось небагато вільного місця.

За його підрахунками, чистої шкіри вистачить ще на місяць. Коли він буде повністю забитий, то планує робити між своїми татуюваннями мініатюрні малюнки.

«Справді нудно сидіти вдома, і без цього творчого процесу я був би досить розгублений. Крім того, я зміг випробувати нові техніки, які, можливо, не зміг би випробувати на інших людях, тож я розвиваю свою майстерність, і це дуже добре», — пояснив він.

Вудхед не радить повторювати свій досвід тим, хто не є професійним татуювальником.