У США пес цілу годину кружляв на автомобілі до приїзду поліції. Господар не міг його зупинити

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

В американському штаті Флорида лабрадор на імʼя Макс протягом години самостійно крутився на машині заднім ходом. Про це повідомляє поліція Сент-Луїса у Facebook.

За інформацією місцевих правоохоронців, у четвер, 21 листопада, чоловік помилково заїхав у незнайомий район і вийшов з машини, щоб спитати дорогу. Виходячи, він випадково зачинив двері авто. Тим часом його домашній улюбленець випадково зачепив важіль передач, і машина поїхала. Це могло б призвести до трагедії, якби кермо не було сильно вивернуто ліворуч.

Машина їздила по колу близько години, поки не прибули пожежники та поліції, які змогли відчинити двері за допомогою кодового замка водійських дверей. За підсумками дорожньо-транспортної пригоди постраждала одна поштова скринька розташованого біля дороги будинку і трохи подряпалася машина. Макс, як і його господар, — у порядку, повідомили правоохоронці.

  • В американському штаті Міссурі волонтери знайшли цуценя, у якого над очима росте хвіст. Співробітники зоозахисної організації Масʼѕ Mission помітили незвичайне цуценя разом з іншою собакою, з якою той намагався зігрітися і врятуватися від голоду. Вони помітили, що у молодшого пса на лобі росте хвіст, тому вирішили забрати його, а разом з ним і його друга.
  • У китайському місті Ченду відкрили кафе, в якому використовуються собаки чау-чау, розфарбовані під панд. Кафе стало популярним у соціальних мережах після того, як його власник Лу Юннінг пофарбував шість своїх чау-чау під панд.