Штурм Зони 51: військові обговорили на брифінгу, що таке «Біг Наруто»

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Під час брифінгу на базі військово-повітряних сил США представили спеціальну презентацію, присвячену «Бігу Наруто». Про це повідомляє NewsChute в Twitter.

Що відбувається?

У кінці червня у Facebook зʼявилася жартівлива подія «Штурм Зони 51, їм усіх нас не зупинити». Йдеться про жартівливі погрози «штурмувати» Зону 51 в Неваді, щоб звільнити інопланетян, яких там нібито тримають. До флешмобу за три тижні приєдналися понад 1,4 млн людей. Івент створила відома мем-спільнота Shitposting cuz im in shambles.

«Якщо ми будемо бігати в стилі Наруто, ми будемо швидшими за їхні кулі», — зазначають організатори. Усім охочим пропонують зустрітися 20 вересня біля Зони 51 і домовитися про подальші дії.

Івент одразу став головним інтернет-мемом, картинки з прибульцям почали зʼявлятися в усіх соцмережах, відкрився навіть сайт, на якому за $20 можна купити футболку з написом «Я вижив у Зоні 51».

Журналісти стверджують, що реакція військових їм сподобалася.

«Можна припустити, що ВПС провели брифінг через ситуацію із Зоною 51 і заходом у Facebook. Результат? Чудово», — йдеться в повідомленні.

На фото видно, що військовим розповідають про те, що таке «Біг Наруто».

  • Військово-повітряні сили США не рекомендують нікому наближатися до Зони 51.
  • У травні кілька пілотів винищувачів Військово-морських сил США розповіли про випадки фіксування і переслідування невпізнаних літальних обʼєктів (НЛО) поблизу авіабаз і американських авіаносців. Пілоти фіксували літальні обʼєкти, які досягали гіперзвукових швидкостей і летіли на висоті 9 тис. м. При цьому вони не залишали видимих шлейфів двигуна або вихлопних газів.