У Бразилії братів-близнюків зобовʼязали платити аліменти на одну дитину. Вони не зізнаються, хто з них батько

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Суд у бразильському містечку Кашуейра-Алта зобовʼязав двох братів-близнюків платити аліменти на дитину, оскільки вони відмовилися зізнатися, хто з них є батьком.

Як пише BBC, чоловіки ходили на побачення з дівчиною по черзі. Тому вона не може напевно сказати, від кого народила дочку. Результат тесту ДНК показав, що будь-хто з братів може бути батьком.

Чоловіки відмовляються говорити, хто, найімовірніше, є батьком дівчинки. Вони сподівалися, що так суд звільнить від сплати аліментів їх обох.

Але суд вирішив, що у свідоцтво про народження дівчинки впишуть імена обох братів. Тепер кожен із них має сплачувати матері дитини близько $60 щомісяця. Так жінка отримуватиме вдвічі більшу суму аліментів.

  • Подружжя Лора і Мет Трейт судяться з 34-річною Елізабет Джоунс, яка пообіцяла народити для них дитину і не зробила цього. Вона місяцями прикидалася вагітною, поки не настав час народжувати.
  • На честь Дня святого Валентина реабілітаційний центр для диких тварин у США Wildlife Images придумав безліч акцій. Одна з них — «згодувати колишніх бурим ведмедям».
  • На сервісі відео для дорослих Pornhub зʼявився канал, який не схожий на інші. Чоловік записує відео, де він повністю одягнений і виконує різні милі речі, наприклад: «Я принесу тобі піцу і не покладу на неї своє щось».