Американка прикидалася вагітною і обіцяла віддати маля бездітній парі. Її викрили, коли настав час народжувати

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Подружжя Лора і Мет Трейт судяться з 34-річною Елізабет Джоунс, яка пообіцяла народити для них дитину і не зробила цього. Вона місяцями прикидалася вагітною, поки не настав час народжувати.

Laura Trayte

Як це сталося?

Історія трапилася минулого року у США, пише The Washington Post. 40-річні Трейти з Південної Каліфорнії не можуть мати дітей, тому подружжя вирішило скористатися послугами сурогатної матері. Пара домовилася з Елізабет Джоунс із Вірджинії, що та народить дитину і віддасть її на усиновлення Трейтам.

Протягом усієї «вагітності» Джоунс отримувала від подружжя подарунки та часто їла за їхній рахунок у ресторанах. Лора Трейт навіть замовила дорогу фотосесію, де знялася разом із «вагітною» Джоунс.

Обман викрили, коли Джоунс написала повідомлення парі, що народжує в лікарні. Вона описала в подробицях, що відбувається та як їй боляче. Але коли Трейти приїхали, то дізналися, що вона ніколи не була вагітною.

Навіщо вона це робила?

Трейти мали заплатити за дитину Джоунс, але оскільки вона так і не народила, грошей їй не дали. У суді не розуміють мотивів жінки та називають це «загадкою». Сама Джоунс теж не може відповісти на це питання.

Трейти вважають, що зазнали «психологічного терору», та вимагають компенсації. Джоунс на це відповідає, що «люди страждають від емоційного тиску щодня», та не вважає скоєне злочином.

Захист подружжя Трейтів зібрав усі чеки, що підтверджують витрати подружжя на майбутню дитину та «вагітну» Елізабет Джоунс. Для неї просять пʼять років вʼязниці.

  • Міністерство внутрішньої безпеки США створило у Фармінгтоні (штат Мічиган) несправжній університет, щоб викрити візових шахраїв, які під виглядом студентів незаконно перебувають у країні.
  • Вагітні жінки у Саудівській Аравії більше не зобовʼязані отримувати згоду чоловіків-опікунів на проведення пологів. Тепер у них зʼявилося право самим вирішувати, чи згодні вони на кесарів розтин або інше хірургічне втручання.