Хлопець створив собі аккаунт на Pornhub, де викладає відео про замовляння піци чи хороший день

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

На сервісі відео для дорослих Pornhub зʼявився канал, який не схожий на інші. Чоловік записує відео, де він повністю одягнений і виконує різні милі речі, наприклад: «Я принесу тобі піцу і не покладу на неї своє щось». Про це пише Buzzfeed.

Раян Крімер, 26-річний комік і письменник, спокійно завантажує відео на свій акаунт в Pornhub для власного задоволення. Він сподівався, що користувачі сайту порадіють, коли знайдуть контент, що відрізняється від стандартного.

Одного разу він просто натиснув на сайті кнопку «Працювати на вас».

«Я натиснув і дізнався, що будь-хто може бути верифікований і зареєстрований. Ви просто надсилаєте фотографію свого обличчя з аркушем паперу, на якому ваше імʼя», — сказав Крімер. «Як тільки вони перевірили, хто я, та переглянули мій обліковий запис, я опублікував своє перше відео».

Він сказав, що не збирається «робити заяви» зі своїми відео як такими, але він отримує безліч випадкових повідомлень від користувачів про те, що вони вважають його «дуже підтримуючим».

«Я отримую багато повідомлень типу: «Ей, це просто змусило мене відчувати себе добре», — сказав він.

Тому він завантажує все більше відео. Деякі з них навіть потрапляють у популярні категорії. Наприклад: «Я їжджу на таксі і не сплю з водієм», «Я обіймаю тебе і кажу, що сьогодні мені було справді добре».

Деякі з них збирають сотні тисяч переглядів.

Крімер зазначає, що дуже задоволений, що його відео сприймають всерйоз.