«Чому ти не помреш?» В Австралії поліція приїхала на виклик через крики на павука

Автор:
Олена Мельник
Дата:
«Чому ти не помреш?» В Австралії поліція приїхала на виклик через крики на павука

Jean-Philippe Delberghe / Unsplash

В Австралії перехожий почув дитячий плач та крик чоловіка зі словами «чому ти не помреш?» і викликав поліцію. Виявилося, чоловік просто намагався убити павука, пише The Guardian .

Інцидент стався в передмісті Перта. У поліції підтвердили, що на екстренний виклик у будинок прибули кілька офіцерів, проте знайшли лише людину з сильним страхом перед павукоподібними. В результаті події ніхто, крім комахи, не постраждав. Чоловік вибачився перед поліцією за завдані незручності.

Зазначено, що подібний випадок стався в 2015 році в Сіднеї. Тоді поліцейські прибули на виклик до чоловіка, який кидав у павука меблями.

А в Англії павуки рік лякали мешканців міста колисковою з фільмів жахів . Іноді мелодія грала тільки один раз — о другій або четвертій годині ранку, а іноді вона повторювалася знову і знову протягом кількох годин.

Зʼясувалося, що власник розташованого поруч складу встановив незвичайну сигналізацію проти злодіїв. Пісня повинна була включатися при спрацьовуванні датчиків руху. Проте на складі завелися павуки, які повзали по обʼєктивах камер і запускали сигнал тривоги.