В Англії павуки рік лякали жителів міста колисковою з фільмів жахів

Автор:
Олена Мельник
Дата:
В Англії павуки рік лякали жителів міста колисковою з фільмів жахів

rawpixel / Unsplash

В англійському місті Іпсвіч жінка на імʼя Еліс Рендл більше року чула зловісний дитячий спів, який нагадував колискову з фільму жахів. І лише нещодавно влада встановила джерело дивних звуків, пише The Independent.

Жахлива пісенька про зливу і старого, який вдарився головою і більше не зміг прокинутися, ночами лякала місцевих жителів. Іноді мелодія грала тільки один раз — о другій або четвертій ранку, але в інших випадках вона повторювалася знову і знову протягом кількох годин.

Уперше Рендл почула колискову у вересні 2017 року. Спочатку жінка жила у страху, потім намагалася знайти джерело звуку, але в неї не вийшло. Тоді вона звернулася до влади і навіть кілька разів викликала поліцію. Але коли група швидкого реагування приїжджала, спів припинявся. Одного разу правоохоронці приїхали вчасно і почули спів. Як виявилося, звуклунав з гучномовця на складі, що знаходиться за декілька сотен метрів від будинку жінки.

Зʼясувалося, що власник складу встановив незвичайну сигналізацію проти злодіїв. Пісня повинна була включатися, коли спрацьовували датчики руху. Однак на складі завелися павуки, які повзали по обʼєктивам камер і запускали сигнал тривоги.