Пекельце

«Адепт Сороса» і «ватний клоун». Депутати «Слуги народу» Шевченко і Безгін влаштували перепалку в соцмережах через рішення КС

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Кузьмін Олександр / УНІАН

Депутати «Слуги народу» Євген Шевченко і Віталій Безгін влаштували між собою словесну перепалку в соцмережах через рішення Конституційного суду про скасування покарання за недостовірне декларування. Взаємні образи почалися після поста Шевченка в Telegram-каналі та закінчилися на Facebook-сторінці Безгіна.

Шевченко у своєму пості назвав звинувачення суддів КС у заангажованості та потуранні корупціонерам «неповагою до суду». Політиків, які розкритикували суд, він позначив як «адептів» Держдепартаменту США і мільярдера Джорджа Сороса.

«Яскравим представником цієї групи є убога істота Віталік Безгін, на прізвисько «Безмозкий» [...]. То голова Офісу президента йому не такий, то люди на Донбасі йому не подобаються, тепер із рішенням КСУ», — писав Шевченко.

Безгін відповів у Facebook. Шевченка він назвав «ватним клоуном» та «істотою», яка перетнула лінію.

«Пропоную тобі усі свої претензії спробувати висловити в обличчя на фракції [...]. Є таке спостереження, що чим більше людина кричить, що вона «член команди президента», тим більша ймовірність, що вона просто хоче прикривати його імʼям свою упороту діяльність», — написав нардеп, зауваживши, що Шевченку доведеться вибачитися.

Після цього до Безгіна в коментарі прийшов Шевченко і облаяв його. На це Безгін назвав Шевченка клоуном і запитав, як той ставиться до того, що президент скликав РНБО через рішення КС. Відповіді не було.

У коментарях Безгіна підтримали однопартійці Єлизавета Богуцька, Богдан Яременко, Івана Юнакова та інші.