Пекельце

Племінниця терориста бін Ладена засудила 9/11 та закликала голосувати за Трампа

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Pikrepo

Племінниця терориста Усами бін Ладена засудила вчинки свого родича та закликала американців голосувати за Дональда Трампа, єдиного, на її думку, кандидата, здатного врятувати США від повторення терактів масштабу 9/11.

Про своє ставлення до теракту, який стався 9 вересня 2001 року в Нью-Йорку, Нур бін Ладін написала у Twitter.

«Протягом останніх 19 років не було жодного дня після цієї жахливої, трагічної події, коли я не думала про тебе, Америко, і не сумувала наодинці про загублені життя невинних», — написала вона з нагоди роковин теракту.

33-річна родичка організатора 9/11, якого вбили морські піхотинці США в 2011 році, живе у Швейцарії. Вона дала перше в житті інтерв’ю — для видання The New York Post, у якому закликала американців голосувати за Трампа.

«Ісламська держава» зміцніла під час правління Обами та Байдена, що призвело до її появи в Європі. Трамп показав, що захищає Америку й нас від іноземних загроз шляхом докорінного знищення терористів ще до того, як у них з’явиться шанс для удару», — сказала бін Ладін.

Прізвище племінниці найвідомішого в світі терориста дещо відмінне — за її словами, написанням «бін Ладін» послуговується вся її родинна гілка.

Вона розповіла, що підтримувала Трампа ще з 2015 року та гаряче вболівала за успіх його програми.

«Його необхідно переобрати… Це життєво важливо для майбутнього не лише Америки, а й для західної цивілізації в цілому», — зазначила бін Ладін.

На її переконання, радикальний іслам «остаточно просочився в життя суспільства», а американські ліві «повністю приєдналися до людей, які поділяють цю ідеологію». Жінка також поскаржилась, що їй непросто бути відкритою послідовницею Трампа в Європі та носити червону кепку з написом «Зробимо Америку знову великою».