Племінниця терориста бін Ладена засудила 9/11 та закликала голосувати за Трампа

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Племінниця терориста бін Ладена засудила 9/11 та закликала голосувати за Трампа

Pikrepo

Племінниця терориста Усами бін Ладена засудила вчинки свого родича та закликала американців голосувати за Дональда Трампа, єдиного, на її думку, кандидата, здатного врятувати США від повторення терактів масштабу 9/11.

Про своє ставлення до теракту, який стався 9 вересня 2001 року в Нью-Йорку, Нур бін Ладін написала у Twitter.

«Протягом останніх 19 років не було жодного дня після цієї жахливої, трагічної події, коли я не думала про тебе, Америко, і не сумувала наодинці про загублені життя невинних», — написала вона з нагоди роковин теракту.

33-річна родичка організатора 9/11, якого вбили морські піхотинці США в 2011 році, живе у Швейцарії. Вона дала перше в житті інтерв’ю — для видання The New York Post, у якому закликала американців голосувати за Трампа.

«Ісламська держава» зміцніла під час правління Обами та Байдена, що призвело до її появи в Європі. Трамп показав, що захищає Америку й нас від іноземних загроз шляхом докорінного знищення терористів ще до того, як у них з’явиться шанс для удару», — сказала бін Ладін.

Прізвище племінниці найвідомішого в світі терориста дещо відмінне — за її словами, написанням «бін Ладін» послуговується вся її родинна гілка.

Вона розповіла, що підтримувала Трампа ще з 2015 року та гаряче вболівала за успіх його програми.

«Його необхідно переобрати… Це життєво важливо для майбутнього не лише Америки, а й для західної цивілізації в цілому», — зазначила бін Ладін.

На її переконання, радикальний іслам «остаточно просочився в життя суспільства», а американські ліві «повністю приєдналися до людей, які поділяють цю ідеологію». Жінка також поскаржилась, що їй непросто бути відкритою послідовницею Трампа в Європі та носити червону кепку з написом «Зробимо Америку знову великою».

  • Терористичні угруповання «Ісламська держава» і «Аль-Каїда» оголосили коронавірус «воїном» Аллаха. Вони намагаються використати економічну кризу для залучення новобранців, а також планують атаки з використанням вірусу.