Влада Нідерландів закликала населення не купляти товари для «захисту від 5G». Причина — небезпечне випромінювання

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Влада Нідерландів закликала місцеве населення не користуватися намистом та браслетами «проти 5G», оскільки вони становлять небезпеку для здоровʼя.

Про це пише BBC.

Агентство з ядерної безпеки та радіаційного захисту (ANVS) випустило попередження про 10 товарів, які, як зʼясувало відомство, мають небезпечне іонізуюче випромінювання. Серед таких товарів — маска для сну Energy Armor, браслети, намисто, а також браслет для дітей Magnetix Wellness, який теж випромінює радіацію.

Маска для сну Energy Armor.

ANVS

Браслет для дітей Magnetix Wellness.

ANVS

«Не носіть їх більше, акуратно приберіть і дочекайтеся інструкцій щодо повернення», — йдеться в заяві ANVS. Агентство також попередило продавців цих товарів, що їх розповсюдження заборонено і має бути негайно зупинене.

Всесвітня організація охорони здоровʼя заявляє, що мобільні мережі 5G безпечні та принципово не відрізняються від існуючих технологій 3G та 4G. У мобільних мережах використовуються неіонізуючі радіохвилі, які не шкодять здоровʼю. Попри це, протягом останнії років технологія опинилася в епіцентрі теорій змов щодо поширення багатьох хвороб, зокрема коронавірусу.