Членом королівської родини, який цікавився кольором шкіри дітей Гаррі та Меган, виявився принц Чарльз

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Спадкоємець британського престолу принц Чарльз цікавився кольором шкіри майбутніх дітей принца Гаррі та його дружини Меган Маркл.

Про це пише TMZ.

Британський письменник і журналіст Крістофер Андерсон у своїй книзі «Брати та дружини: у приватному житті Вільяма, Кейт, Гаррі та Меган», стверджує, що принц Чарльз, після повідомлення про заручини герцога та герцогині Сассекських, запитав свою дружину Каміллу про те, як виглядатимуть їхні діти. Вона відповіла, що впевнена у тому, що їхні діти будуть «абсолютно чудовими». При цьому, як стверджує автор, принц Чарльз залишився невдоволеним відповіддю і перепитав: «Я маю на увазі, якого кольору буде шкіра їхніх дітей?»

Офіційний представник королівської сімʼї заявив журналістам, що ця інформація є «вигадкою, не вартою навіть того, аби її коментувати».

Крістофер Андерсон — журналіст і письменник, ексредактор журналів Time та People. Раніше він написав книгу «Хлопчики Діани» про дорослішання та взаємини принців Вільяма та Гаррі.

У березні 2021 року Гаррі та Меган в інтервʼю Опрі Вінфрі розповіли, що королівську родину непокоїло питання, який колір шкіри буде у їхнього сина, оскільки його мати — наполовину афроамериканка. Пара відмовилася називати людину, яка поставила таке запитання.

  • Принц Вільям виступив на захист монархії, яку його брат Гаррі разом із дружиною Меган Маркл звинуватили у расизмі, і заявив, що сімʼя не сповідує таких переконань.
  • Букінгемський палац повідомив, що після інтервʼю принца Гаррі і Меган Маркл Опрі Вінфрі вся родина засмучена, дізнавшись повною мірою, наскільки складними були останні кілька років для подружжя.