У США дівчина презентацією в PowerPoint розповіла батькам про роботу стриптизеркою. Відео стало віральним

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

В американському Портленді жінка вирішила повідомити батькам про свою роботу стриптизеркою за допомогою презентації у PowerPoint.

Про це пише Daily Mail.

У презентації детально описані різні аспекти професії дівчини на імʼя Лекс — від «сексуально-позитивної» обстановки в її клубі до великих грошових сум, які вона отримала за свою роботу.

На першому слайді дівчина заявила, що цей секрет стосується тільки її та її особистого життя. Також вона пояснила, що «хоче, щоб люди, яких вона любить і яким найбільше довіряє, знали, що відбувається в її житті».

«Що насправді означає цей секрет: я талановита, я крута, я сильна. Цей секрет не означає, що я вагітна або в небезпеці», — йшлося в наступному слайді. Після цього Лекс нарешті перейшла до наступного пункту, з гордістю веселим тоном оголосивши: «Я стриптизерка!», перш ніж пояснити: «Як у стриптиз-клубі я танцюю на пілоні — і мені це подобається!»

За цим оголошенням слідував слайд із розділом «Поширені запитання», який містив багато інформації про тонкощі її роботи. Дівчина запевнила батьків, що перебуває в безпеці, не повʼязана з наркотиками або проституцією. «Усе, що я роблю, — це танцюю і балакаю з людьми».

Наприкінці презентації Лекс запропонувала батькам поставити їй запитання, однак ті лише підтримали її. Про презентацію стало відомо завдяки відео в TikTok, яке опублікувала сестра Лекс. Його подивилися понад 2,4 мільйона разів і майже 5 тисяч разів прокоментували.