У Сінгапурі британця відправили до вʼязниці за відмову вдягати маску

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Сінгапурі суд засудив британця до шести тижнів вʼязниці після того, як він неодноразово порушував протикоронавірусні протоколи, відмовляючись носити маску на публіці.

Про це повідомляє CNN.

40-річного Бенджаміна Глінна визнали винним за чотирма пунктами звинувачення: у тому, що він не одягав маску в поїзді у травні і на судовому засіданні у липні, а також у заподіянні незручностей і погроз на адресу державних службовців. Раніше суд призначив йому через дещо агресивну поведінку ще й психіатричну експертизу.

Сам чоловік всі звинувачення називає незаконними і вимагає, щоб йому повернули паспорт, щоб він міг повернутися до Великої Британії.

Сінгапур добре відомий дотриманням строгих правил, а також посадками до вʼязниць та штрафами за порушення протикоронавірусних протоколів. Так, наприклад, у деяких іноземців анулювали дозволи на роботу за їхні порушення, а британець порушив карантин, щоб зустрітися з нареченою, і їх обох відправили до вʼязниці на два тижні.

  • З початку пандемії і станом на 19 серпня у Сінгапурі виявили 66 334 випадки коронавірусу, 46 людей померли. Повністю вакциновані у країні 73,1% населення (4,17 мільйона людей).