«Моє життя змінюється». Брітні Спірс отримала iPad і назвала цей день «грандіозним»

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Американська співачка Брітні Спірс поділилася з фанами «грандіозною подією» свого життя — вона вперше отримала iPad. Ця ситуація настільки спантеличила 39-річну артистку, що вона розповіла про неї у своєму Instagram.

«Друзі, у мене чудові новини. Сьогодні я отримала свій перший iPad. Я така щаслива!» — зазначила Спірс і зізналась, що в її дітей iPad був уже давно, а для себе вона купила його тільки зараз.

«Це просто грандіозний день. У мене завжди був маленький телефон, але тепер iPad в моїх руках, і я відчуваю, що моє життя змінюється, поки ми говоримо. Я так схвильована. Уперед», — додала Спірс.

Потім співачка традиційно станцювала для своєї аудиторії зі словами: «Чи зробила б я це, якби була пʼяна».

Нещодавно Брітні Спірс уперше за довгий час виступила в суді, де заявила, що «опікунство позбавляє її права на життя», та вимагала зняти з неї опіку.

  • У 2006—2007 роках, після розлучення з чоловіком Кевіном Федерлайном співачка втратила опіку над дітьми. Деякий час вона лікувалася від наркозалежності та була пацієнткою психіатричних лікарень. У 2008 році, коли Брітні лежала у психлікарні, їй призначили опікунів — ними стали її батько Джеймс Спірс і адвокат Ендрю Воллет.