Премʼєр Британії Джонсон не міг впоратись із парасолькою та розсмішив принца Чарльза. ЗМІ порівняли його з містером Біном

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон викликав посмішки у людей, адже довго не міг впоратися з парасолькою, яка вивернулась навиворіт. Про це повідомляє Business Insider.

Інцидент трапився 28 липня у графстві Стаффордшир під час церемонії відкриття меморіалу на честь поліцейських, які загинули під час виконання службових обовʼязків. Премʼєр сидів поруч із принцом Чарльзом, який був під великою чорною парасолькою. Щосили намагаючись розкрити свою парасольку, Джонсон, здавалося, двічі подумав і запропонував парасольку міністру внутрішніх справ Пріті Пател, що сиділа позаду нього. Після того як Пател відхилила його пропозицію, парасолька раптово закрилась. Джонсон спробував знову відкрити її, але пориви вітру вивернули парасольку навиворіт.

Це привернуло увагу принца Чарльза. Він, Пател та інші почали сміятися разом із Джонсоном. Караульний, який стояв поблизу, намагався стримати посмішку.

Цю битву Джонсона з парасолькою широко висміювали у британській пресі. Деякі порівнюють його з персонажем коміка Роуена Аткінсона «містер Бін», який відомий своєю незграбністю.

  • 29 травня 2021 року Борис Джонсон таємно одружився на Кері Сімондс. Вона стала третьою дружиною Джонсона. Католицька церква дозволяє розлученим знову одружуватися, якщо інші шлюби було взято в інших церквах. Джонсон стане першим британським прем’єром за останні 200 років, який одружився, перебуваючи на цій посаді.
  • 29 квітня 2020 року у Джонсона народився син, якого йому народила тоді ще наречена Кері Сімондс. Дитину назвали Вілфред Лорі Ніколас — імʼя Вілфред на честь дідуся премʼєра, імʼя Лорі — на честь діда Сімондс, а імʼя Ніколас — на честь двох лікарів, які врятували життя Джонсону, коли він лікувався від коронавірусу.