У Великій Британії чоловік збував наркотики, користуючись своєю схожістю із зіркою UFC МакГрегором

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У Великій Британії чоловік збував наркотики, користуючись своєю схожістю із зіркою UFC МакГрегором

Harry How / Getty Images

У Великій Британії за торгівлю наркотиками засудили чоловіка, який завдяки зовнішній схожості з відомим ірландським бійцем змішаних єдиноборств Конором МакГрегором, представлявся його імʼям і поширював заборонені речовини.

Про це пише Business Insider.

34-річного Марка Ная поліція зупинила на південному сході Англії в лютому, помітивши, що він намагався викинути пакет з наркотиками і два мобільних телефони. Серед пакетів з наркотиками поліцейські також виявили сотні візитних карток з написом «McGregor Enterprise». Коли офіцери проаналізували телефони Ная, вони виявили сотні повідомлень, повʼязаних з торгівлею наркотиками. Під час затримання чоловік представився Конором.

Surrey Police

У підсумку Най визнав свою провину в торгівлі наркотиками і водінні без прав. Суд Гілфорда (графство Суррей, південний схід Англії) засудив його до трьох років увʼязнення.

  • Сам МакГрегор улітку 2019 року втрапив у кримінальний скандал. Він вдарив літнього відвідувача пабу в Ірландії після того, як той відмовився випити з ним його віскі. Потерпілий звернувся в поліцію.
  • У червні 2020 року МакГрегор вчергове оголосив про завершення професійної карʼєри у змішаних єдиноборствах.