Саша Грей записала влог з рецептом українського борщу. Зі сметаною, але без чорного хліба

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Американська акторка, модель, письменниця і колишня порноакторка Саша Грей у своєму кулінарному влозі «Секретний соус» приготувала український борщ.

«Нарешті я берусь за борщ. Борщ — це буряковий суп, який залежно від регіону може бути з різним м’ясом та овочами. Починаючи з України, ця страва охопила весь світ. Зараз вона досить поширена в таких місцях, як Росія, Польща та Литва. Підготуйте свої ложки та миски, щоб зануритися в цей гарячий та насичений епізод», — зазначила акторка.

На заставці до відео вона в образі «Оленки» — дівчинки з обгортки однойменної шоколадки.

Акторка сама зробила засмажку, додала сметану, але пошкодувала, що у неї не було російського чорного хліба «Бородинський». Зверху страву вона прикрасила зеленим листям коріандру — замість петрушки чи кропу. Врешті борщ на смак їй дуже сподобався.

  • Україна і Росія вже не перший рік сперечаються про те, до чиєї національної кухні належить борщ. На початку 2020 року київський шеф-кухар і кулінарний експерт Євген Клопотенко запропонував внести український борщ до списку світової нематеріальної спадщини ЮНЕСКО і навіть зняв документальний фільм про різні традиції та рецепти приготування борщу в Україні.