«Міністра культури» окупованого Криму не звільнятимуть за нецензурну лайку на нараді. Хоча шкодують, що вона знає такі слова

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Міністра культури» окупованого Криму не звільнятимуть за нецензурну лайку на нараді. Хоча шкодують, що вона знає такі слова

Wikipedia / Mitte27

«Міністра культури» окупованого Росією Криму Аріну Новосельську, яка нецензурно вилаялася на нараді, звільняти не будуть. Про це заявив «глава Криму» Сергій Аксьонов, повідомляють «РИА новости».

«Ні, у звʼязку з цим [звільняти] точно ні. Що ж тепер, а якщо завтра телефоном або в коридорі щось сказав? Це не антидержавно, точно нічию особисту гідність ображено не було», — сказав Аксьонов і додав, що «звичайно, погано, що міністр культури знає такі слова».

Але каже, що сам теж іноді вживає нецензурну лексику. «Якби це була нарада щодо ЖКГ або будівництва — там усі б зрозуміли, що без цього будівництво не йде», — вважає Аксьонов.

Аріна Новосельська 11 березня під час виступу Аксьонова не помітила, що її мікрофон був включений, і нецензурно обурилася діями своїх помічників. «Да й*б твою мать! Поставили наче мавпі», — сказала вона.

Сам Аксьонов сторопів від такої поведінки. «Аріно Вадимівно, заспокойтеся. Ви чого там? Взагалі, чи що?» — відреагував Аксьонов, доручивши провести службове розслідування цього інциденту. Сама Новосельська кілька разів вибачилася, після чого нараду продовжили.