«Склади мандат»: Дубінський та заступник голови ОП Костюк посварилися в Instagram і послали один одного

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Народний депутат Олександр Дубінський та заступник голови Офісу президента Юрій Костюк посварилися в Instagram.

Нардеп виклав фото свого автомобіля Mercedes і підписав: «Мушу визнати, зелений — був помилкою».

Раніше це авто було зеленого кольору, однак тепер Дубінський його перефарбував. Також на сайтах оголошень нещодавно знайшли повідомлення про продаж автівки. Номерні знаки на обох фотографіях збігаються.

У коментарі до публікації прийшов заступник голови Офісу президента Юрій Костюк. Він закликав депутата скласти мандат.

«Так поклади мандат на стіл, піди на перевибори і доведи, що тебе виберуть без зеленого прапору. Слабо?» — написав Костюк.

У відповідь Дубінський написав йому: «нх сходи». Ця переписка й досі доступна на сторінці нардепа в Instagram. Водночас у соцмережах також поширюється скриншот із відповіддю Костюка. Він написав: «нх зайнято — ти там міцно і надовго влаштувався». Однак наразі цієї відповіді заступника голови ОП в коментарях немає, можливо її було видалено.

Скриншот

  • 11 січня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти семи людей та чотирьох організацій за втручання в американські вибори. Серед них опинився й Дубінський. Санкції запровадили через так звані плівки Деркача про нібито втручання Джо Байдена у внутрішні справи України.
  • 1 лютого Дубінського виключили з фракції «Слуги народу». 14 березня нардепа Олександра Дубінського зняли з посади голови Київської обласної організації «Слуги народу». Новим очільником обрано нардепа Андрія Мотовиловця.