У Вінницькій області чоловік замість феєрверка влаштував стрілянину та знеструмив селище

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У селищі Томашпіль Вінницької області чоловік замість феєрверка 20 разів вистрілив у повітря з автомата, чим пошкодив високовольтний електричний кабель. Через це більша частина населеного пункту залишилась без електроенергії.

Про це пише пресслужба Нацполіції.

«Близько 20 години до поліції надійшло повідомлення, що біля місцевого кафе невідомий почав стріляти з автоматичної зброї, внаслідок чого пошкодив високовольтний електричний кабель. Це призвело до знеструмлення більшої частини Томашполя. Після цього хуліган з місця події втік на автомобілі «Порше Каєн», — зазначили правоохоронці.

Через декілька годин чоловіка затримали в селищі Агрономічне Вінницького району. Порушником виявився 35-річний житель Вінниці, його затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

«За попередньою інформацією, зловмисник перебував на святкуванні дня народження в кафе в смт Томашпіль. Чоловік обурився, що під час свята не було феєрверків, тому на вулиці взяв з багажника автомобіля зброю та почав стріляти вгору», — розповіли в поліції.

Проти чоловіка порушили справу за ч. 2 ст. 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна). За це йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.