У Василькові на території авіабригади сталася ДТП. Автомобіль виїхав на злітну смугу та зіткнувся з винищувачем

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

На території 40 бригади тактичної авіації у Василькові сталася ДТП. Автомобіль пізно ввечері виїхав на злітну смугу та зіткнувся з винищувачем МіГ-29.

Про це у Facebook повідомило повітряне командування «Центр».

Сама подія сталася 10 березня.

«В ході буксирування літака на авіаційну стоянку, відбулося зіткнення автомобіля з літальним апаратом, внаслідок чого сталося загоряння, яке було своєчасно локалізовано силами пожежного підрозділу частини», — розповіли у командуванні.

Сам водій зазнав травм і йому оперативно надали медичну допомогу на місці події. У військовій же частині проводять розслідування, як саме автомобіль потрапив на злітну смугу.

За даними ЗМІ, за кермом авто перебував капітан, виконувач обовʼязків інженера другої ескадрильї військової частини А1789. Також зазначається, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. В’їхав він у хвостову частину винищувача МіГ-29.

  • У травні 2020 року українські винищувачі Міг-29 і Су-27 вперше взяли участь у місії супроводу американських стратегічних бомбардувальників. Винищувачі йшли у ланці з американськими B-1B Lancer над водами Чорного моря.