У Британії злочинець-утікач попався поліції через нову Call of Duty

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Великій Британії злочинець-утікач був спійманий поліцейськими після того, як вийшов у локдаун купити нову гру Call of Duty.

Про це повідомляє пресслужба поліції графства Вест-Мідлендс.

Поліцейськими при спробі опору був затриманий Клінт Батлер, який відбував 17-річний термін за озброєне пограбування і втік 28 листопада 2020 року з вʼязниці Спрінг-Хіл у Бакінгемширі.

Інцидент стався в центрі Бірмінгему 13 січня. Клінт і його друг привернули увагу поліцейських тим, що центр міста у локдаун був порожнім, а вони ходили від магазину до магазину.

Коли поліцейський запитав у Клінта, чому він тут гуляє, той відповів, що не може сидіти під замком без діла і шукає нову Call of Duty. Поліцейський почав розповідати Клінту, що в локдаун гуляти недоречно, і отримав удар в пах. Клінту не пощастило — після удару він різко смикнувся вперед і послизнувся, що дозволило поліцейським його затримати.

У коментарі Sky News один з керівників поліції Вест-Мідлендса заявив, що ідея Клінта приїхати в центр по гру була «ідіотським рішенням». Тепер він повернеться до вʼязниці.