Соцмережа Clubhouse заблокувала російського телеведучого Соловйова відразу після реєстрації

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Соцмережа Clubhouse заблокувала російського телеведучого Соловйова відразу після реєстрації

ТАСС

Соціальна мережа Clubhouse заблокувала акаунт російського тележурналіста каналу «Россия 1» і пропагандиста Володимира Соловйова відразу після реєстрації.

Він опублікував у Telegram-каналі повідомлення адміністрації соцмережі, в якому йшлося, що його заблокували через потенційні порушення довіри та безпеки.

«Це дуже смішно. Clubhouse злякалась навіть моєї появи в цій соцмережі. Усе, що треба знати про «цінності свободи слова» на цьому майданчику», — прокоментував Соловйов.

Telegram-канал «Русский маркетинг» уточнює, що акаунт пропагандиста заблокували через скарги інших користувачів.

Зазначимо, що в основі соцмережі Clubhouse лежить голосове спілкування. Її запустили навесні 2020 року, а особливої популярності вона набула на початку 2021-го. Поки Clubhouse доступна тільки для користувачів операційної системи iOS. А для того, щоб зареєструватися в соцмережі, потрібно отримати запрошення.

Учасники у Clubhouse не можуть надсилати повідомлення, вони збираються в онлайн-кімнатах і спілкуються в режимі реального часу. Будь-який користувач може послухати розмову, а з дозволу модератора — долучитися до дискусії.