У Лондоні суд заборонив чоловіку спілкуватися з жінками. Про наміри зайнятись сексом він має попереджати за 24 години

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Лондоні суд заборонив 39-річному різноробочому Діну Даєру будь-які контакти з жінками. Якщо він хоче зайнятись сексом з жінкою, він має повідомити їй та у поліцію за 24 години до цього.

Про це повідомляє Daily Mail.

Чоловіка неодноразово звинувачували в сексуальних нападах. У судових матеріалах йдеться, що у 2005 році він начебто зґвалтував жінку в неї вдома, у 2011 році спитав у 14-річної дівчинки номер телефону, а потім писав сексуальні повідомлення. У 2012 році Даєр чіплявся на вечірці до дівчини та погрожував зґвалтуванням. Серед інших епізодів також зґвалтування та чіпляння.

Зрештою суд визнав, що Даєр вчинив «акт сексуального характеру». Проте його не засудили за злочини на сексуальному підґрунті через недостатність доказів, тільки обмежили спілкування з жінками. Але це не стосується жінок-кондукторів, продавчинь у магазинах чи жінок-поліцейських (державних службовців або жінок при виконанні). Також суддя вирішив, що Даєр не повинен мати жодних контактів із дітьми молодше 18 років без згоди опікуна. Якщо він порушить ці обмеження, йому загрожує максимальне покарання у вигляді пʼяти років вʼязниці.

З чоловіками займатись сексом Дайєр може без попередження поліції, адже звинувачення стосуються тільки жінок.

Прокурор заявила, що Даєра з 21 року звинувачують у сексуальному насильстві.