Австралієць втік від правосуддя та потрапив у пастку з крокодилами. Голий та виснажений він сидів на дереві, поки його не врятували рибалки

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Австралієць втік від правосуддя та потрапив у пастку з крокодилами. Голий та виснажений він сидів на дереві, поки його не врятували рибалки

Скриншот / 9News Australia

Двоє австралійських рибалок знайшли неподалік північного міста Дарвін повністю голого, пораненого, виснаженого і покусаного комахами чоловіка, який сидів на дереві та благав про допомогу. Виявилося, що бідолага втік від правосуддя та потрапив у пастку — довкола нього було повно крокодилів.

Про це повідомляє The Guardian.

Рибалки пояснили, що чоловік сидів на дереві над водою з хижими рептиліями чотири дні, харчувався слимаками й мав сильне зневоднення.

«Він зробив собі на дереві гніздо і висів усього в метрі над водою, де були крокодили, але він добре впорався з виживанням», — розповів рибалка Кем Фауст.

За словами рибалок, вони спершу вагалися, чи слід брати голого та виснаженого чоловіка до свого невеличкого човна — їм здалося, що бідолага просто надто завзято відсвяткував Новий рік і заблукав.

Зрештою рибалки взяли чоловіка на борт, позичили йому труси й дали пива. У місті його одразу госпіталізували, але під наглядом поліції.

З’ясувалося, що виснажений чоловік — сорокарічний Люк Воскресенський, якого нещодавно випустили під заставу. Його підозрювали у збройному пограбуванні. Тиждень тому Воскресенський зняв електронний браслет і втік.

Зараз втікачу висунули нове обвинувачення — порушення умов звільнення під заставу. Рибалки вирішили не відвідувати Воскресенського в лікарні, після того як дізналися, що його звинувачують в нападі з обтяжуючими обставинами.

  • Учені довели, що предки американських алігаторів — доісторичні крокодили дейнозухи — полювали на великих динозаврів. Сила щелепи прадавніх рептилій дозволяла вбивати навіть найбільших хижих динозаврів.
  • Група вчених отримала Шнобелівську премію з акустики за вивчення реву самки китайського алігатора в різних повітряних середовищах. Вони змогли записати голос рептилії, яка вдихнула суміш гелію і кисню.