У США акторку, яка зіграла дівчину Бонда, помилково оголосили померлою. Бойфренд зірки дізнався про це, коментуючи ЗМІ її смерть

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У США акторку, яка зіграла дівчину Бонда, помилково оголосили померлою. Бойфренд зірки дізнався про це, коментуючи ЗМІ її смерть

YouTube / Inside Edition

У США повідомили про смерть актриси Тані Робертс, яка свого часу виконала роль однієї з подружок Джеймса Бонда. Але, як виявилося, актриса досі жива.

Про це пише CNN.

Про смерть Робертс повідомив агент зірки Майк Пінгел, який посилався на бойфренда актриси Ленса ОʼБраєна.

Як пише видання TMZ, ОʼБраєн пояснив, що лікарі його попередили про те, що акторка швидко слабшає після травми і може померти. Він перебував з нею в лікарняній палаті, коли акторка простягнула до нього руки, але заплющила очі та затихла. ОʼБраєна настільки це вразило, що, за його словами, він вирішив, ніби вона померла.

Вийшовши із палати, він повідомив Пінгелу про смерть акторки, заявивши, що вона «померла у нього на руках». Сам Пінгел у коментарі видання підкреслив, що так і не зрозумів, чому ОʼБраєн вирішив, що Робертс померла, однак все одно випустив пресреліз про її смерть.

ОʼБраєн навідував акторку в неділю, а в понеділок вранці лікарня повідомила його про те, що Робертс все ще жива. Це сталося, коли ОʼБраєн саме давав інтервʼю одному з видань, коментуючи смерть акторки.

Робертс госпіталізували в Лос-Анджелесі 24 грудня після того, як вона знепритомніла, прийшовши додому після прогулянки зі своїми собаками. За словами ОʼБраєна, вона перебуває у критичному стані.

Таня Робертс (справжнє імʼя — Вікторія Лі Блум) знялася в більше ніж чотирьох десятках фільмів і телесеріалів. Найбільшу славу їй приніс серіал «Ангели Чарлі». У 1985 році вона зіграла роль дівчини Джеймса Бонда в частині «Вид на вбивство».